Sort | Smuk | Stilfuld – Derfor hitter matsorte armaturer

 

Krom har i mange år været det foretrukne valg, når der skulle vælges køkken- og badearmatur. Selvom krom formentlig aldrig går helt af mode, er matsorte armaturer for alvor blevet populære. Valg af sorte armaturer forbliver tidløs, da det er en farve der giver et strejf af elegance, skaber et stilfuldt udtryk og bevarer en rød tråd i indretningen på tværs af alle hjemmets rum.

 

Matsort komplimenterer enhver stilart
På det moderne badeværelse og i det moderne køkken har vandhanen oftest en fremtrædende plads i indretningen. Den er en del af indretningen og fortjener den samme opmærksomhed, som hvilket som helst andet indretningselement til boligen. Så hvorfor ikke vælge en sort, smuk og stilfuld vandhane, der helt automatisk tilfører et ekstra pift til indretningen. Fuldend det stilfulde udtryk i dit køkken, bad og brus med Oras armaturer i en smuk, matsort nuance.

 

Sig farvel til unødvendigt vandforbrug med indbygget vandbesparende funktion
Skab et mere bæredygtigt vandforbrug med Oras’ sortiment af matsorte armaturer uden at gå på kompromis med ønsket om et smukt og stilfuldt udtryk på tværs af alle hjemmets rum. Oras’ matsorte serie er udstyret med en integreret vandbesparende EcoFlow funktion, så vandforbruget reduceres med op til 60% og sikrer et miljøvenligt og økonomisk vandforbrug. Med indbygget vandbesparende funktion er det nemmere end nogensinde at sænke vandforbruget – uden at der skal gås på kompromis med komforten i dagligdagen.

 

Slut med fingeraftryk og vandaflejringer
Et matsort Oras armatur er let at vedligeholde, selvom det måske er modsat af, hvad vi tror. Matsorte armaturer fra Oras indeholder nemlig en overfladebelægning, der beskytter armaturets overflade for ridser ligesom at fingeraftryk og vandaflejringer er mindre synlige på sorte, matte overflader, end de fx er på krom.
 
TIP: Undgå at rengøre et matsort armatur med alt for hårde kemikalier eller slibende materialer, da de kan beskadige overfladen. Varmt sæbevand og en blød klud er nok til at armaturet forbliver så god som ny.

Gå på opdagelse i vores serie af matsorte armaturer og skab en sammenhængende sort, smuk stil i indretningen gennem alle hjemmets rum her:

11. oktober, 2022 — Thomas Lohse
Tags: Armaturer Oras