Få digital adgang til Oras armaturer med mobilen via Bluetooth®

 

Med Oras armaturer med Bluetooth® er det blevet nemmere for både installatører og driftsansvarlige at skræddersy indstillingerne af et armatur trådløst til brugsstedet.

 

Tilslut og indstil armatur via mobilen
Oras armaturer udstyret med Bluetooth®*-teknologi gør det muligt for dig at foretage justeringer helt uden værktøj. Takket være Bluetooth® er det via mobilen muligt at tilslutte dit armatur til en gratis Oras app, hvorfra du kan styre alt lige fra automatiske hygiejneskyl til justering af sensorfølsomhed og aflæsning af batteriniveau. Du kan desuden kopiere indstillinger fra ét armatur til andre armaturer og dermed spare værdifuld tid.

Fordele ved Oras berøringsfrit armatur med Bluetooth®:

  • Planlæg automatiske hygiejneskyl og forebyg Legionella-bakterievækst
  • Tilpas sensorfølsomhed og løbetid
  • Reducer vandforbruget med op til 50%

 

Slut med værktøj
Oras app’en er et nyttigt digitalt værktøj til installatører og bygningsansvarlige da du til hver en tid nemt kan danne dig et overblik over armaturets indstillinger samt ændre indstillinger – alt sammen fra din mobil. Fremover kan du nøjes med at bruge din mobil som arbejdsværktøj.

 

Spar vand og penge

Oras app’en er et digitalt værktøj, som giver dig et værdifuldt indblik i brugsstedets vandforbrug, og mulighed for at bruge disse informationer konstruktivt til at reducere vandforbruget med helt op til 50% ved at justere vandtemperatur, sensorfølsomhed og vandløbetid i app’en. Alt sammen med ét tryk.

 

Kom godt i gang med Oras app

  1. Download Oras app til iOS i App Store eller til Android i Google Play-butikken
  2. Tænd for Bluetooth®-forbindelsen i din smartphone
  3. Åbn Oras app’en og alle Oras armaturer med Bluetooth® vises automatisk
  4. Vælg det ønskede armatur og forbind din telefon til det
14. oktober, 2022 — Thomas Lohse
Tags: Armaturer Oras