To Xuniva håndvaske på Xelu Q badmøbel.

Ønsker du at forvandle dit badeværelse til et æstetisk tilflugtssted? Så er Xuniva håndvaske fra hansgrohe svaret. Med deres ikoniske geometriske design og delikate kanter vil disse håndvaske tilføje en nydimensionel elegance til ethvert badeværelse. Uanset om det er til private boliger eller kommercielle projekter, har vi den perfekte Xuniva håndvask til dine behov.

Mangfoldighed i Design og Funktion

Xuniva håndvaskene er ikke blot en praktisk løsning; de er et kunstværk til dit badeværelse. Med flere former og installationsmuligheder at vælge imellem, kan du skabe din helt egen stil. Vores sortiment inkluderer forskellige design som rund, oval, RaceTrack- og SoftCube-design. Installation er en leg med tre muligheder: bordmonteret, nedfældet og underlimet. Uanset om du ønsker et hanehul eller ej, har vi det dækket.

Perfekt Samspil

For at skabe en komplet badeværelsesoplevelse har vi også udviklet hansgrohe Xelu Q vaske skabe med bordplader, der matcher Xuniva håndvaskene perfekt. Uanset om du vil have et traditionelt håndvaskarmatur, et Highriser-armatur monteret på bordpladen eller et elegant vægarmatur, kan du være sikker på, at Xuniva sortimentet har den rette løsning.

Design Frihed og Funktionalitet

Vi ved, at hver kundes behov er unikke. Derfor tilbyder Xuniva håndvaskene en bred vifte af valgmuligheder, der passer til forskellige æstetiske præferencer og budgetter. Med muligheden for SmartClean-glasuren får du ikke kun en smuk håndvask, men også en praktisk løsning, der er let at rengøre og vedligeholde.

Højeste Standarder

Når du vælger hansgrohe, vælger du kvalitet og design på højeste niveau. Vores Xuniva håndvaske er lavet af sanitetskeramik af høj kvalitet og er dækket af den innovative SmartClean-glasur, der holder din håndvask skinnende ren.

Skab dit drømmebadeværelse med Xuniva håndvaske og tilhørende badeværelsesmøbler fra hansgrohe. Besøg vores webshop og opdag en verden af elegant design og praktisk funktionalitet. Oplev skønheden i Xuniva håndvaske og lad dit badeværelse skinne med Xuniva's unikke elegance.

 hansgrohe Xuniva lanceres i Danmark i efteråret 2023.

16. august, 2023 — Thomas Lohse