Ideal Standard præsenterer deres seneste lancering inden for køkkensektoren - Gusto-armaturserien, der tilbyder en alsidig, praktisk og førsteklasses løsning til køkkener. Med mere end 100 års viden og innovation inden for armaturfremstilling, er Gusto-kollektionen udviklet med umådelig opmærksomhed på detaljer og tilbyder en slående italiensk æstetik. Kollektionen fås i to forskellige stilarter - Gusto Round, der har et klassisk og elegant buet design, og Gusto Square, der har en dristigere, moderne firkantet form. Begge stilarter findes i en række forskellige modeller med udtrækstud og dobbelt spray-funktion. Gusto iMX-modellen blev specielt udviklet med renlighed og bekvemmelighed i tankerne og har en integreret sæbedispenser, der altid er inden for rækkevidde.

Gusto-kollektionen indeholder også semi-professionelle og professionelle modeller, der har fleksible tud, pull-down sprayhoveder med praktiske magnetiske holdere og integrerede 2-spray knapper, der giver hjemmekokke det bedste inden for design og funktionalitet. Armaturerne er fulde af brancheførende teknologi og fås i traditionel krom sammen med Ideal Standards skræddersyede PVD-finishes, som er en overlegen metaloverflade, der er betydeligt hårdere og mere holdbar end andre belægninger. Gusto er tilgængelig i nuancer af Silver Storm, Brushed Gold, Magnetic Grey og Sunset Rose, der gør den til en fremtrædende designfeature til moderne køkkenrum.

Kollektionen er konstrueret og fremstillet i Europa og er bygget til at holde med sin FirmaFlow®+ kartouche, der er i stand til mere end 750.000 brugscyklusser. LightMove-teknologien® sikrer en ubesværet, jævn og præcis justering af vandgennemstrømning og temperatur. Installationen er også blevet overvejet, når det kommer til Gusto, og EasyFix+ teknologien muliggør værktøjsfri montering og reducerer installationstiden med op til 50 % sammenlignet med andre standard markedsprodukter.

Med Gusto har Ideal Standard skabt en løsning, der perfekt supplerer moderne køkkener og kombinerer innovative teknologier med en smuk designæstetik, der vil tilføje et ekstra flair til køkkenet. Gusto tilbyder også en forsikring om pålidelighed og praktisk anvendelighed.

21. april, 2023 — Thomas Lohse